Dränering

Vi utför tjänster inom schakt och anläggning

Tack vare vår anrika historia som sträcker sig hela vägen tillbaka till 1950-talet har vi kunnat förvalta erfarenheten och kunskapen som företaget har samlat på sig genom åren. Idag har vi en bred och modern maskinpark, där verksamheten består av allt från dräneringsarbeten till husbyggen samt uthyrning av maskiner.

Grundarbeten komplett husgrund


Vi gör en komplett husgrund, vilket innebär att vi gör allt från gjutarbeten till grundarbeten under plattor. När vi är klara kan man sätta igång med husbygget på en god grund.

Husdränering 

​​​​​​​
Om du behöver hjälp att dränera runt ett hus som redan är byggt, till exempel om det finns vatten i källaren, kan vi på ett tidseffektivt och skickligt vis utföra det. 

Mark­anläggning och trädgårds­anläggning  


När en tomt ska göras iordning för gångar, vägar, asfaltsarbeten, rabatter, träd och allt annat som ska sättas upp på marken är det viktigt med ett grundligt förarbete. Vänd dig till oss så får du hög kvalitet och en god kommunikation.

VA-arbeten


Vi utför alla typer av arbeten kring vatten och avlopp, med helhetslösningar där kommunalt vatten och avlopp kopplas på.

Dränerings­arbeten & bevattnings­anläggningar 

​​​​​​​
Om det ska göras en bevattningsdamm eller om det ska byggas vattenledningar som leder till en, kan vi utföra dräneringsarbetet och installera bevattningsanläggningarna.  

Viltvatten


Viltvatten är sankmark med en liten vall så att det står vatten där året runt. Vi gräver ur så att grundvattnet håller sig kvar. 

Läggning av kalkstensmur (med egen kalksten) 


Vi utför läggning kalkstensmurar, för allt från stugor och hus till större fastigheter som vill ha det estetiskt inbjudande. 

Dikesrensning och kanalrensning 

​​​​​​​
I alla diken och kanaler växer det till diverse som till slut behöver rensas för att det ska vara fräscht och se bra ut. Det kan vi ta hand om åt dig

Håltagning under väg 


Om du behöver ha ett arbete utfört under en väg utan att störa trafiken och förstöra vägen kan du anlita oss. Med en grundomat kan vi utföra håltagning under vägen på ett sätt som är snällt mot omgivningen. 

Uthyrning av maskiner 


Vi hyr ut maskiner relevanta inom branschen. Det kan röra sig om allt från grävmaskiner och lastbilar till markvibratorer och lastare. Om du undrar vilka exakta maskiner och fordon vi har kan du titta in på fliken ”Maskinpark”.