Företaget

Kvalitet och kundnöjdhet sedan 1959


Om du tar dig tillbaka hela vägen till slutet av 1950-talet skulle du fortfarande stöta på vår verksamhet. Det var Arne Ohlsson som startade företaget som än idag lever vidare med samma vision om att alltid ha nöjda kunder och stå för ett väl utfört arbete. Arnes företag har behållits inom samma familj och det är sedan 2001 hans son, Rikard, som driver verksamheten tillsammans med skickliga hantverkare.
 
Företaget inleddes med inriktning mot legotröskning. Men 1968 kom den första grävmaskinen in till verksamheten och då tillkom tjänsten med grävning. Vi har kontinuerligt utvecklats framåt samtidigt som vi har tagit med oss erfarenheten och historien

Allt inom schakt och entreprenad

​​​​​​​
Tack vare vår starka grund har vi kunnat utveckla våra tjänster. När du vänder dig till oss nu har vi en modern och stor maskinpark som hjälper oss att utföra allt inom schakt och entreprenad. Oavsett om du behöver få hjälp att gräva inför och installera VA, håltagning under en väg eller mindre uppdrag som att lägga en kalkstensmur är vi rätt personer att vända sig till. Har du några funderingar kring våra tjänster? Läs mer under tjänster eller hör av dig till oss!

Kontaktuppgifter


0498-492182
info@amabgotland.se

Rikard: 0708-203795
Arne: 0708-492182